Showuitslagen en CACIB online

Geachte leden,

In het kader van voortschrijdende automatisering binnen de FCI zijn wij verheugd u mee te kunnen delen dat vanaf 31 maart 2014:

  1. De resultaten van internationale FCI CACIB shows vanaf 1 januari 2009, officieel bevestigd door de FCI, online te bekijken zijn.
    Ga hiervoor naar de website van de FCI: www.fci.be onder het kopje: “Results”. 
  1. Eigenaren/exposanten hebben vanaf nu de mogelijkheid om hun CACIB certificaten ONLINE te printen. (CACIB certificaten zullen derhalve niet langer per post worden verstuurd.)  Zie PDF bestand.
    Let op:

De data die beschikbaar is op http://www.fci.be/resultats/IB.aspx wordt eenmaal per week bijgewerkt.

Alleen de CACIB voorstellen die zijn bevestigd door de FCI en de RCACIB voorstellen die worden omgezet naar een CACIB door het FCI kantoor zijn beschikbaar.

Het ontwerp van het originele CACIB certificaat is herzien. Het nieuwe ontwerp (eenzijdig, kleur, op A4 formaat met een QR code onderaan) is bijgesloten ter informatie. Het doel van de QR code is om eigenaren/exposanten/kopers de mogelijkheid te geven om de informatie op het CACIB certificaat te verifieren met de officiele FCI data.
De QR code – Quick Response Code – is een pictogram dat gelezen/gescanned kan worden met een Smartphone. (Iphone, Windows Phone, Android etc.).

We vertrouwen erop dat u deze grote stap voorwaarts in de automatisering, met als doel ons allen -FCI kantoor, FCI leden en contractpartners – tijd en geld te besparen en een grote overall-efficiency te creeeren, kunt waarderen.

We bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland

Rony Doedijns

Directeur